la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

divendres, 9 de novembre del 2007

Tartera revela que amb la gespa del futbol ens han marcat un altre gol.

L'exregidor d'esports, Joan Tartera, revela que la gespa del Camp de Futbol està mal acabada en una entrevista al programa "tu jugues" d'Ona Codinenca.

Tartera va destacar que segons l'estudi realitzat per Laboratoris del Vallès, no hi ha el gruix de 8 cm estipulats en el projecte que ell mateix va aprovar. Segons en Joan Tartera, després de revisar l'estudi, parla de que poden faltar al voltant de 40 metres cúbics d'asfalt. I segons paraules de l'ex regidor: "Es una obra pública i s'havia de fer el que deia el pressupost". Va comentar que tot s'hagués pogut fer millor: "Ja se que és un claus en mà, però els tècnics i la junta debien haver apretat més". I va deixar entreveure que no hi ha hagut un seguiment correcte de les obres.

Preguntat perquè va deixar la junta de seguiment, va respondre que: "Continuar a la junta era no ser coherent amb el que jo pensava". I preguntat perquè surt ara amb aquests temes si en el seu moment va decidir deixar l'esmentada junta : "Perquè em fan responsable i jo no ho vull ser".

Segons ha pogut calcular la fava puta els 40 metres cúbics d'asfalt que falten represnetarien un total d'uns 20.000 € de menys. És a dir que l'empresa li ha sortit la gespa una mica més barateta o algú farà unes vacances de colló de mico.

També es dona la circumstància que Tartera fou el regidor que va fer possible que es pogués posar gespa al camp de futbol, així com el local social del futbol i els vestuaris. I coincideix en el pitjor moment de relació entre el president del futbol, Santi Vallcorba i Joan Tartera. Segons sembla el motiu pel qual no es va enllestir aquesta segona capa era per les presses de l'Ajuntament de poder tallar la primera cinta del Zinc el dia 11 de setembre i les presses del president del Futbol per començar la temporada al camp de gespa artificial al preu que fos.

La relació entre president i exregidor s'ha refredat degut a que Vallcorba junt amb en Vilalta s'han abraçat als cants de sirena d'en Zinc -per allò de por interès te quiero Andrés- cosa que ha produït un distanciament amb Tartera.

Aquesta revelació apareix just en el moment en que hi ha una picabaralla entre CiUT i la Secta, justament per no haver fet un seguiment de l'enderroc de Can Xifreda. Sembla que en Pladevall se li comencen a escapar els temes de les mans, almenys pel que a obres fa.