la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dimecres, 21 de novembre del 2007

Von Pladevall denuncia la fava puta

Per increïble que sembli, l'alcalde en persona, Von Pladevall ens ha denunciat per injúries?. I és tant animal que penja la denuncia a la seva web i tot!. El jutge estarà content de veure com es fot perdre el temps a l'administració de justícia per muntar un circ polític.

Ens ha denunciat per injuries. Injuries?.

Segons el diccionari injúria és: Ofensa feta al nom, a l'honor, d'altri, amb paraules o amb actes.

Dir que Pladevall va contra la Biblioteca és injuriar?, dir que ara està a favor del Porta a Porta quan el va criticar sempre a l'oposició és injuriar?. Dir que cobra 32.000 Euros és injuriar?. Dir que han marxat en sis mesos sis tècnics és injuriar?. O és exercir el dret legítim i democràtic d'informar a la gent d'allò que ell no vol que s'informi.

Que ho fem amb un altre to. Sí. Que ho fem satíricament i intentant prendre'ns la política local de conya. Per riure i no plorar, com l'actuació que ara acaba d'emprendre que és deplorable i demostra la seva absoluta manca de talant.

Una actuació que demostra que ell no vol, estar sotmès a la crítica i a la sàtira com qualsevol personatge públic. Ell no accepta les crítiques. Però llavors on és la llibertat d'expressió?.

També el seu gest ens referma en la necessitat que la fava puta segueixi sent anònima perquè una persona que accepta tant malament qualsevol crítica i que confon el crític amb un enemic és molt perillosa.

També el seu gest ens referma en la necessitat que segueixi existint la fava puta. Ens hem plantejat plegar. Però això és justament el que ell voldria. Que deixessim de dir les coses pel seu nom. Que deixessim en l'opacitat allò que nosaltres treiem a la llum. Per això no plegarem. Per això seguirem i ens defensarem on calgui i davant de qui calgui.

Lamentem les persones que ell a imputat injustament, lamentem que per culpa nostra hi hagi gent que els hagi fet una denuncia falsa. Que pensin que si ha passat és perquè ells, com nosaltres, fem nosa.