la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dilluns, 5 de novembre del 2007

Les xapussilles d'en Puig

Sortim del foc i caiem a les brases. perquè no podem tenir algú que faci bé la seva feina d'un cop i deixi de fotre xapusses!. Alguns teníem esperances que després d'any d'una via pública tractada amb el cul per fi es fes la llum. Però nois no tenim sort!.

De fet ja era un mal auguri que la via pública la porti algú que treballa a Correos. Paradigma de l'eficàcia empresarial. Però fins ara el nano havia anat millor que la seva empresa que ja és molt.

Ara el dilluns passat la va fotre ben bona. Primer deixen per un accident sense aigua mig terme municipal, després tot el poble i quan reparen l'avaria foten l'aigua a un pressió tres o quatre cops per sobre del normal. Total que les cases inundades i les calderes espatllades es compten per desenes.

Una altra de bona són les ratlles grogues dels guals, el zumbat d'en Zinc ha decidit en la seva línia de fotre de manetes i despistar els grans temes, pintar les ratlles grogues dels guals. Fins aquí bé, però el sorprenent és perquè pinten en carrers de pedra (Sagrera o Pl. Sant Antoni) i on no s'hi pot aparcar ratlles grogues de gual que espatllen l'estètica del carrer?.

Vaja que no escapem de les xapusses en aquest poble.