la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dimarts, 6 de novembre del 2007

No vols Porta a porta, dues tasses...

No ha passat gaire temps d'ençà que en Pladevall es va oposar frontalment al sistema de recollida Porta a Porta. Només cal anar a la web que instrumentalitzaven els de la Secta per comprovar com van aprofitar a fons el tema amb perles com aquesta que encara estan penjades:

"Estem recollint probes que el sistema de recollida que ens han imposat a Sant Feliu de Codines no ha tingut bona acollida i que és un fracàs. La majoria de gent som partidaris dels contenidors marrons a la via pública.

Es el més pràctic. Es el que s'està fent a la immensa majoria de poblacions sense problemes. Tampoc s'entén que desprès de tant omplir-se la boca de reciclatge i sostenibilitat es triï la modalitat més cara. Es passa de 50 punts de recollida a 2.500. Molt més desgast de vehicle, molta més despesa de combustible, i moltes més hores dels operaris. ?????.

Per contrarestar això pretenent passar a recollir nomes 3 dies a la setmana. Ens informen del que han decidit sense demanar l'opinió de cap usuari, que es l'interessat i qui paga aquest servei. Segons aquest calendari hem d'acumular l'orgànica fins a 3 dies a casa. Molt higiènic.

Com a protesta, la porta de l'ajuntament ha aparegut un parell de matins plena de bosses d'escombreries. L'alcalde també ha trobat algun regal d'aquest tipus a la porta del seu domicili. Tot això s'intenta amagar i segueixen insistint i mentint dient que el porta a porta a Sant Feliu es un èxit. Ningú recorda haver vist el poble tant brut com és ara.

No estem d'acord en emmagatzemar escombraries a casa i la manera de demostrar-ho es treure-les al carrer.

També sembla que un sector de la població fart que li compliquin la vida i li pugin el rebut no troba motivació a l'hora de separar

Tot ha estat una estratègia desesperada del nostre Ajuntament per sortir a la foto i a la premsa comarcal".


Això és el que dèien quan eren a l'oposició, però oh sorpresa. Ara resulta que els que no volien el Porta a Porta a partir del 19 de novembre proposen:

1.- Suprimir tots els contenidors excepte els de vidre
2.- Separar a casa orgànica, plàstic i paper i rebuig que passaran a buscar en dies diferents.

3.- Pujar el rebut de les escombraries per atendre el canvi de sistema.


En el Ple del 2 de juny de 2004, el Portaveu del PSC, llavors a l'oposició, es va abstenir en l'aprovació del plec de condicions del Porta a Porta per considerar que "no era un sistema adient i que s'havia de fer amb contenidors marrons com a als pobles de l'entorn".

Visca la coherència!. El Zinc ens ha pres a tots per tontos o desmemoriats.