la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dilluns, 19 de novembre del 2007

Von Pladevall contra la Biblioteca

Segons ha esbrinat la fava puta a en Pladevall no li mola la Biblioteca. Per aquest motiu ha iniciat una caça de bruixes brutal contra la biblioteca. Canvi d'horaris, reducció de pressupost per la compra de llibres, DVD's... i fins i tot pretén reduir el personal. Segons ell amb una sola persona n'hi ha prou!.

A més de de l'Ajuntament es vol potenciar el centre cívic com espai per a fer-hi exposicions i xerrades i gradualment anar marginant la Biblioteca per restar-li popularitat i gent. Fixeu-vos com tot el que fa darrerament l'Ajuntament es fa allà.

És normal que una persona com ell no entengui el significat que té per un poble tenir una Biblioteca i sobretot tenir, d'una vegada, algo acabat. Perquè a Sant Feliu tot ho tenim a mitges: un cívic malgirbat i fet a corre cuita, un centre social a mitges, i ara, una gespa del camp de futbol sense el gruix que toca...

Es clar que si se li donen tant bé els enderrocs a en Pladevall no m'extranya que ens vulgui fotre a terra una de les poques coses decents que tenim.