la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dilluns, 22 d’octubre del 2007

Enderrocs i Demolicions Pladevall S.A.

De cine el que es va viure a Sant Feliu divendres. Després de l'estúpida polèmica sobre els arcs que va generar el Zinc el dia anterior i mentre repartia paperets pagats per tots tenda per tenda, patapam la casa del costat de Can Xifreda va caure sobre la carretera. Per pura xamba no va pelar algú. Ara tot són comunicats i rodes de premsa amunt i avall sobre dates, que si els de CiUT van donar el permís, que si els de la Secta havien de fer-ne el seguiment...

O un altre debat encara més estúpid sobre si es va retardar les obres a després de les eleccions uns, o després de la Festa Major els altres. Però el que no es respon és com pot ser que es pugui intentar fotre a terra una casa a cops de màquina i deixant la façana sencera buida pendulant sobre una carretera en que diàriament hi passen cotxes i milers de persones?. Suposem que els constructors en tenen una responsabiltat clara, però l'Ajuntament no té tècnics per vetllar una obra que es fa amb el cul?. Per cert, Joan Puig -New sherif Lobo- quan et diguin al Bar "no caurà aquesta casa estan deixant la façana buida?" potser que el proper cop corris enllloc de dir que tot estava bé... Un fet tant greu s'ha de despatxar amb una Roda de premsa amb jilipollades? I si torna a passar i no tenim tanta sort què?. Ës clar són preguntes que a en Zinc l'importen un pito la qüestió és salvar el cul.

Ara no content amb tot això, a sobre la gestió de la crisi un cop van passar els fets va ser un puto drama. No es va desviar el trànsit, en Zinc va tenir aturats 8 camions de desenrunament a Caldes durant una hora i mitja, no es va avisar a la població, ni protecció civil, ni la màquinaria d'en Munné perquè ajudessin a fer net ràpid. Un desastre!!!!!!!!!!!!!!. I a sobre s'acaba el gasoil de l'excavadora que havia de netejar la carretera i apa correm la policia a buscar benzina amb tot colapsat. A Etiòpia organitzen millor els desastres que el desastre del Zinc. Això si l'Enderroc els ha sortit baratet als constructors, així que ja sabeu. Si heu de fotre una casa a terra: Enderrocs i Demolicions Pladevall S.A.