la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

divendres, 19 d’octubre del 2007

Fot les arcades de Can xifreda a terra i es fa la foto

Que en Zinc té idees de bombero ho sap tothom. Però trobar un alcalde que es faci una foto d'una cosa que ha tirat a terra deu ser lo més original que s'ha vist mai -després de Neró que va incendiar Roma- . A més el tio es fot la foto i la penja a la web de l'Ajuntament, és clar, que ha durat només unes hores i des d'ahir porta un vall de notícies i comunicats que no s'ha fotut res més a l'Ajuntament en quatre dies que veure com encolomaba el mochuelu de les arcades dels collons.

El més bo és que ha tornat a genera una polèmica de collons perquè aprova tirar les arcades a terra en una Junta de govern del 3 de setembre i per unanimitat i ara es despenja a la web acusant els nanos de CiUT que han sortit al pas amb aquest comunicat.

Aquests de CiUT no s'enteren de la pel·lícula, mira que en fa de temps que en Zinc va enganyant a la gent dient que les arcades han d'anar a terra per culpa del govern anterior, que ell està per preservar el "patrimoni sentimental" i altres paraules que si fan venir arcades, però de vomitera.

Els nois de CiUT han reaccionat tard, perquè en Zinc ja ho tenia tot "atado i bien atado", va donar el permís d'enderroc el 3 de setembre, va fer demanar al promotor permís a trànsit, va organitzar un sidral de cal Déu ahir al matí tallant tota la C-59, es va anar a fer foto emmig de la destrucció i amb el cap de l'obra dient "que cojones hace el pirado este" i l'enfrontament posterior amb el cap d'obres en plan "usted no sabe con quién està hablando". Ho va fotre a les 7 del matí amb nocturnitat i premeditació i perquè quan la gent es llevi, òstia "visto i no visto"... i a sobre tenia la maquinaria de merda a punt per fotre el mochuelo als de CiUT que encara estaven clapant. Gebels comparat amb en Zinc era un puto aficionat!.

I a sobre es depenja el tio fent el plorico dient que "ells no permetran que el patrimoni sentimental del poble es tiri a terra"... jua, jua, jua... Aquest paio és millor que el Mac Lari el que havien de fotre dalt l'escenari és a ell, i el mag d'alcalde almenys no es destruirien coses, només les farien desparèixer!.