la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dijous, 18 d’octubre del 2007

El moc d'en Verdaguer i el rebot de la nòvia de Txuqui

Una de les vaques sagrades del PSC, en Verdaguer ja fa temps que va mosca amb en Zinc. Primer perquè no deixa parlar al Ple els seus regidors, ara perquè ens porta la Tura -Hër Turen- a les Jornades de Cul(Tura) -es veu que en sap un colló de cultura la Tura- i ni a ell el convida. I en Verdaguer, "ni cort i peresós" que diria en Montilla, li va fotre la cavalleria.

Que el putucul no és el fort d'en Pladevall i els seus amics va quedar clar amb la inauguració de la gespa. Ara una cosa és deixar a casa el Tartera de CiUT, l'altra és deixar casa als seus. Potser se li ha pujat el càrrec al cap molt aviat.

Una altra coti que ens arriba és el bon rotllo cada cop creixent entre la nòvia de Txuqui i en Zinc. Una té més lleis que l'Aranzadi. La nana sap de tot, fins i tot porta el porta a porta a Santa Eulàlia amb el mateix sistema que a qui va criticar tant!. I ara que ja mana perquè en són dos al sarró planta cara al Zinc, pobre minyó.

NOTA: Hem rectificat la notícia perquè la Laia Jordana ens ha especificat que la futura sogra de sa germana no treballa a l'Ajuntament de Santa Eulàlia.