la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dilluns, 1 d’octubre del 2007

A l'Arnau no li foten ni cas i en Zinc estrena cotxe als tres mesos d'alcalde

L'Arnau pobre criatura, sola i desvalguda es va aixecar en mig del Ple per demanar que treiés d'una vegada el Borbó de la sala. En Pladevall se'n va riure a la cara i li va venir a dir que "dónde dije digo, digo diego". Que dura és la vida de tonto útil!. Tant tonto i tant útil que ara vol justificar encara els 32.000 d'en Zinc milions fotent els seus números!. I mentre l'Arnau va passant gana i va fent el préssec als Plens, en Zinc es canvia el cotxe per un d'amarillu. Ell ja va avisar i no el vam saber interpretar: el canvi necessari. Per al poble no ho sabem, per ell de moment va de collons: cara nova, sou nou, feina nova i cotxe nou, això si és un cambio radical.

Mentre's el pobre Arnau va quedar ben arreglat i va marxar del Ple amb la cua entre cames. Ara ja sabem la credibilitat que té el neng que no convenç ni els seus per canviar la decoració d'una sala. Arnau, des de la fava puta et donem un consell, pots cremar el quadre de Rei a veure si et foten a la garjola i anem tranquils tots, i sobretot, els teus.

De fet el Ple va anar de decoració, ostres tu quina emoció. L'Arnau va demanar treure la foto del Rei -la bandera ecspanyola no la va veure el nano- i els de CiUT van demanar treure la bandera ecspanyola. I al final tot va quedar igual. Tindrem rojigualda i Borbó mentre en Pere les va fotent en mandró.