la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dimarts, 25 de setembre del 2007

Els de CiUT copien la fava puta i resen perquè els toqui la loteria

Els de CiUT han fet loteria de Nadal amb el número 32.000. Si penseu , penseu... a que us sona aquest número?. Al sou d'en Zinc!. De fet els de la fava puta demanarem drets per la idea ja que és una còpia de la notícia que vam publicar el mes de juny.


Ara els de CiUT, que fins ara manaven molt, denuncien l’increment desmesurat de sous del consistori, i especialment, el de l'alcalde del PSC que passa de 10.000 € a 32.000€ nets (cinc milions de les antigues pessetes). Per l’Ajuntament de Sant Feliu el cost total del sou de l’alcalde serà de 41.600 € i suposa triplicar el sou de l'anterior alcalde. A partir d'ara, els feliuans coneixen l'alcalde Pere Pladevall, alias lo Zinc Milions, també Pere Zinc.

Però la cosa no acaba aquí la picaresca convergent s'ha posat en marxa i anima a tothom qui vulgui a quadruplicar el seu sou que compri participacions per la Loteria de Nadal. Ara només faltarà que toqui la grossa amb el número 32.000!!!

Els de CiUT deuen estar tots resant perquè els toqui. I en Zinc milions deu resar perquè no toqui. Primer perquè ell ja els té fets per quatre anys els quartos, i després, perquè si toques aquest número el que faria el número seria ell!.

La fama del Zinc segueix traspassat les fronteres i arribat als nostres col·leges i companys de causa del rat-penat de Caldes.