la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dilluns, 17 de setembre del 2007

La Fotre Major

Després de tres dies de disbauxa, vici, insomnis, borratxeres, pixeres, i trobar-te Von Pladevall a la sopa amb tratjo de ratlles (com els de la mafia) i pantalons desparellats; s'ha acabat la Fotre Major.

El més emotiu de la Festa va ser la lectura del llibre vermell de Mao Tse Tung que ens va proferir l'amic d'en Pere Pladevall. Mai un pregó havia tingut un pajaru tant sectari, tant vermell i tant poca-solta. Tant que va deixar algun cul inquiet entre les vaques sagrades de la Secta i d'algun prohom que va fer campanya per Von Pladevall i ara amagava el cap sota la cadira. Amic Pladevall, un altre consell gratis, quan agafis un amic per fer un pregó que no se li vegi tant el llautó!

També hi hagut insomnis, nosaltres ja ho vam dir, aquest any tocava patir. També volem felicitar el nou Sheriff Lobo de la Palangana que ha tingut la genial idea de suprimir el poc aparcament que hi havia a Sant Feliu estirant les atraccions de cada any. Per cert, Sr. Puig algú ha mangat el parc per yayos que hi havia al centre cívic, se n'ha adonat?. I finalment, felicitem també la puntualitat de l'alcalde que ha fet que el programa anés sempre "més tard del previst" perquè "esperem el nou alcalde".

Des de la fava puta us hem preparat als soferts convilatants un kit de supervivència per la Fotre Major:

- Un llibre vermell per anar a la última al pregó,
- un cronometre per comptar el retard de l'alcalde en tots els actes,
- un tiquet d'aparcament per no haver-se de fotre el cotxe al cul o enmig d'un pas zebra,
- i uns taps a les orelles per poder dormir a les set del matí.

Amb aquest Kit ja podem dir que visca la mare que us va parir!.