la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dimecres, 10 d’octubre del 2007

Quin ambientillu

Quin ambientiullu que hi ha entre la Secta i els de CiUT. Els de la Secta estan nerviosos de collons i han traspassat l'estil Cantalacanya a la web del PSC. Segons diu alguna vaca sagrada de la Secta esperaven una CiUT més KO. Segons sembla el detonant de l'emprenyada de la Secta ve per l'edició dels números de loteria de CiUT. En Zinc ho ha digerit molt malament i deixa anar el neng a la càrrega de nou. A més en Zinc té la íntima convicció -ja sabeu que es fot palles mentals- que la fava puta és una conspiració imperialista finançada per la CIA, el McDonalds, els poders fàctics i els de CiUT. I en concret o la pedra, o en Mastret o en Tura, o els tres!. Zinc que no veus que aquests tres els passa com a tu que per borrar un escrit de word foten típex a la pantalla!.

Els de CiUT no es queden curts i la pedra -a la sabata d'en Pladevall- fot una carregada brutal sobre el darrer Ple, la bandera ecspanyola i els càrrecs a dit de l'Ajuntament que es queda descansat el nano. Es clar que li posen a güevo -que diria en Trillu-. Segons ha sabut la fava puta fins i tot alguns dels que surten matxacats des de la web oficial del PSC -com l'exarquitecte que tracten de corrupte- estan estudiant de fer una querella contra la Secta directament!!!.

I tota aquesta picabaralla és per conèixer el secret més ben guardat després la fórmula de la Coca-Cola. Qui collons hi ha darrera la fava puta?. Doncs hi ha gent amb collons per dir les coses que tots aquests aprenents de polític ens voldrien tapar. No trobeu que seria lleig no saber el que passa a les clavegueres de l'Ajuntafems?.