la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

divendres, 6 de juliol del 2007

Mogudeta a CiUT i a bodes em convides

A Can CiUT hi ha mogudeta i tenen una reunió convocadeta. Al davant s'hi volen posar en Roc, el Mastret, i en Joan; els que abans van esquilar ara volen manar. Als de CiUT els caldrà viagra per fer trempar el personal, i més després d'una clatellada tant fenomenal. Diuen que volen sumar i que també volen fer pinya (més pinyes encara? són masoques aquesta canalla!) però més els val que facin net i portin poca càrrega per fer la travessia del desert.

A la fava puta tenim una altra novetat i és que en Txuki aviat serà casat. Mitja boda a Moià d'on és regidor. L'altre mitja a Sant Feliu on la parella hi viu i ella fa la viu al costat d'un alcalde que no li deixa ni dir piu. Molt socialista puny en alt hi haurà a la baronia el dissabte al migdia, per celebrar que en Tkuqui s'ha casat i amb la Jordana se n'ha anat. Ves per on a alguns totes els hi ponen, salari de tres persones per mitja i renuncio a la pensió que a bodes vaig com un senyor.

Com és que no casa en Pladevall una parella tant important i han d'acabar a l'església de Moià quan haguessin pogut tenir sermó ben repetit i divertit.