la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dimarts, 17 de juliol del 2007

El sueldu de l'alcalde Pladevall i la Revista del Vallès: Per caritat ajudeu-lo!

Ostres, ostres que pringarem totes les vacances informant a la penya. Aquest en Pladevall va de mediàtic i aviat serà més conegut que el neng de les yoyas de Gran Hermano. Si ahir ens regalava una entrevista d'aquelles tant útils per anar al WC. Avui llegim a la Revista del Vallès que se les ha tingut amb el director perquè volia que li publiquesin una rectificació sobre el sou. Us posem algunes perles de l'article:

- "cogí el telefono i una voz desconocida preguntaba imperiosa por mi nombre" i "aquella voz me lanzó de improviso el semptimo de caballería".

- "soy el alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall. Me contestó con voz grave i atropellada". El Sr. Director de la Revista del Vallès no sap que en Pladevall sempre parla "atropelladamente". El que no ens esperavem a la Fava Puta és que fes servir el càrrec amb aquella frase típica "usted no sabe con quien habla...". Home Pere!, com et començar a agradar això dels galons eh punyeteru!

- I en una clara mostra de respecte als principis de la llibertat d'expressió i la llibertat de premsa en Pladevall li etziva "ahora pondra una rectificación de aquellas que apenas se veen y ya esta". Peret que a la revista del Vallès no et faci repotatges amb un Ketchup a la mà no vol dir que els facis tancar. Que vols una rectificació a la portada?. Del tipus Pladevall solo cobra 32.000 € al año sucios i no netos como afirmo nuestro rotativo. I de subtítola: Ya se ha mobilizado la ayuda humanitària en el Vallès para compensar al pobre alcalde...

Els de la Fava puta et donem la raó hi ha molta diferència entre 32.000 € nets i 32.000 de bruts, sobretot si fots un increment de sou del 300% i no t'esperes ni a passat vacances!.

- En Pere encara va tenir la cortesia d'explicar al director de la revista que "me queda un sueldo que no llega a los 1600€ al mes". Vamos igual que l'Esperancita Aguirre!. Pobret!. Pladevall macu, saps quan cobren les vídues i els pensionistes, saps quan cobren els aturats (els que es queden sense feina no els del 67%)?.

Des de la Fava Puta pensem que no potser que el nostre alcalde passi gana i ens solidaritzem amb ell. Per això hem fet un cartellet i demanem a tota ànima caritativa que faci arribar el que pugui (pa, llet, arròs a l'Ajuntament) a l'atenció del Sr. Alcalde. Almenys que no passi gana amb els 1600€/mes.