la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dimecres, 25 de juliol del 2007

Cotis d'estiu

Favaputerus, ara ens havíem pillat uns dies de recés... us fem un apunt sobre els darrers cotis del poble:

- A la brava: el bar de la Penya li han donat a una amigeta d'en Pladevall per l'article 21. I això que no volíen la Penya ni els de la secta ni l'Anento!.

- El Condis: obre portes avui un altre super a Sant Feliu!. Un altre super a banda de superalcalde Pladevall, superpresident de la comissió de festes... A aquest ritme aviat serem la seu del club super 3.

- Tarrabastall a urbanisme, per si el no era prou casa de... , ara han despatxat -fotut una patada al cul- els arquitectes que hi havia. I hi han fet super arquitecte l'aparellador que abans en Pladevall deixava a parir quan estava a l'oposició i duia jerseis amb el coll de la camisa per fora enlloc de corbata... ja ho déiem, el poble dels supers!

- Tots fotuts de cap a la Festa Major per salvar el triple salt mortal del nen de casa bona però l'estiu és un solar d'activitats!. No ens extranya que tothom foti el camp i a les set no es vegi una ànima. Bravo, aquest regidor de Cul(tura) a l'ombra.

- Els treballadors de la casa gran s'han pillat tots unes vacances a un balneari i s'estan comprant un traductor català-pla..pla..pladevall.

- Està bona: La Miralda està boneta la nena... pencar no sabem que sabrà fer però almenys decora i com decora!!. I amb lo feo que és en Plade, ella es va passejant per la casa gran pujant la moral... al personal.

- L'Anento orsai. Segueix sense veure la pilota.

- En Comelles segueix picant a la porta. El deixareu entrar?. Va, que s'està pixant!

- Els de CiUT, s'han fotut el pot de viagra senser i es pensen que els eleccions són demà. Na fotent cafès, estratègies i hòsties vàries. Aneu-vos-en de vacances collons que us toca picar pedra quatre anys!.

- Segueix sense cantar el cantalacanya i un es pregunta inocentment, tindrien algú a veure amb els sociates? No i ara!, Malpensat!.

Favaputeros i favaputeres, feu-nos arribar els cotis a lafavaputa@gmail.com que la fava puta es fa entre tots!.