la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dissabte, 5 de gener del 2008

Neta com una patena ha quedat la web del PSC

Ja fa dies que la web del PSC de Sant Feliu de Codines ha quedat neta com una patena dels insults i els comentaris que s'hi feien. I molts us preguntareu. Perquè?. En Pladevall s'ha adonat que anar-se fotent amb els de CiUT e els inflava com un gripau?. En Pladevall s'ha tornat un bon minyó de cop? El neng va tenir un lapsus i se li va anar la mà i ho va borrar tot. Doncs no!.

Segons ha pogut saber la fava puta ara, el motiu de l'esvaldida és perquè el PSC ha rebut una carta de l'anterior arquitecte municipal posant un ultimatum. Es veu que la cosa anava prou en serio i Von Pladevall se li van fotre els ous per corbata i va fer retirar-ho tot. Pel que sembla el que hi havia la web dels socialistes locals si era de jutjat de guàrdia i en Pladevall que a més d'alcalde és el primer secretari del PSC hauria llepat de valent.

El trist, és que amb la seva tàctica habitual hores deprés de rebre la carta ens posava una denúncia als Mossos a la fava puta. Que mai hem tingut l'estil de la Secta i que fins i tot des d'aquí l'hem denunciat. I incloia com a sospitosos els tres pardillus de CiUT , així de passada tornava la gràcia de l'exarquitecte. Ja veieu el noi és d'aquells que pensa que una bona defensa és un bon atac.