la faba puta - Desgranant l"actualitat de Sant Feliu de Codines.

dissabte, 16 de juny del 2007

Pladevall investit, Sant Feliu envestit

Avui hi hagut el Ple d'investidura... a l'Ajuntament han aparegut sociates de sota les pedres. De fet van reservar tota la sala de plens pels amics, el populacho que tant invoquen s'ha quedat altre cop sense cadira. Fins i tot els ricachons i cacics del poble van ara de sociates progres... males companyies Pladevall per un excomunista com tu!.

El Pere, va arrugar algun melic amb un discurs en que deia que el gros encara ha de venir, que ja li deia a sa mare (la pobre encara plora desconsoladament). Algun va pensar que potser es torna a penjar a la plaça com anys enrera, però ara d'alcalde. Finalment va convidar a tot Déu a un piscolabis pagant el PSC, ara que van grassos i farts, de fet van més grassos i farts que el pobre Ajuntament.

Els de CiUT van pillar un cabreig tal que no van ni aplaudir. I en Comelles, mamelles, va fer una colosal mamada suplicant poder entrar al govern com Esquerra, tot i que l'han menyspreat i no l'han volgut va totar a favor, per favor!. La d'Esquerra feliç d'haver salvat els mobles per dos vots i poder seguir arrapada a la mamella quatre anys més... ara amb una altra companyia. I ERC que cada cop queda més clar que l'únic que li interessa aquí i allà és cobrar.